Yritystilaisuudet

Rib Safarit järjestää erilaiset yritystilaisuudet jo 19 vuoden kokemuksella ja vankalla paikallistuntemuksella saaristomerellä.

Tarjoamme yritystilaisuuksia tarpeenne mukaan mutta meitä saa tilattua myös erikoisempiakin tapahtumakokonaisuuksia. Erikoisuudet ja hullutukset ovat lähellä sydäntämme.

Rib Safarit on erikoistunut yritystilaisuuksien järjestämiseen merellisessä ympäristössä koko saaristomeren ja suomenlahden alueella. Yritystilaisuuksien pääpaino on Kasnäsissa ja saaristomerellä ja, mutta operoimme myös esimerkiksi Hangossa ja Helsingissä.

Tarjoamme yrityksenne henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille räätälöityjä tapahtumia tarpeidenne mukaan Helsingissä ja Hiittisten saaristossa Kasnäsissa. Meidän kohteissamme koet aina saariston aidon ja välittömän tunnelman sekä nautit kauniista maisemista.

Rib Safarit ottaa tarvittaessa kokonaisvastuun yritystilaisuutesi järjestämisestä, mutta palvelumme voi olla myös osana päivän ohjelmaa yritystilaisuuden luonteesta riippuen.

Ohessa vain muutamia esimerkkejä:

  • Bengtskär majakkavierailu Kasnäsista tai Hangosta on varmasti elämys. Majakalla voidaan nauttia kalasoppaa tai munkkikahvit.
  • Högsåra on idyllinen saari Kasnäsin läheisyydessä. Täällä voimme syödä Farmors Cafessa tai viettää iltaa Rumpan bar saunalla.
  • Helsingissä kaikki kohteet ovat avoinna ja ohjelma voidaan suunnitella tarpeidenne mukaan! Suomenlinna, kauppatori tai vaikka Espoon saaristo on joskus koettava Rib veneellä.
  • Stadin terassirundi Rib-veneellä vierailemme kolmella terassilla "virvokkeita" nauttien
  • Archipelago amazing race kilpailussa pääsette "tv" ohjelman tapaan kilpailemaan fyysisillä ja älyllisillä haasteilla. Lopuksi kilpailette ruoka-annosten tekemisessä ja syötte ne!
  • Stdi on snadi, jolla näet koko keskustan mereltä käsin.

Kaikkiin Rib matkoihin voidaan räätälöidä ruokailut ja majoitukset

Kertokaa kuinka monta teitä on ja mitä haluaisitte tehdä, niin me toteutamme sen!

 


 

   

Rib-Safarit

 

Kasnäs


Helsinki

 

 
   

 

Rib safarit

Rib safarit

Rib safarit