Kotisatamat

Kasnäs

Kasnäs

59º55,2 22º24,5

Kasnäs sijaitsee Turunmaan saaristossa, Kemiönsaaren eteläkärjessä. Upea kokous- ja kylpylähotelli, ravintola, edustussauna, vierasvenesatama, polttoainemyynti, kauppa, Saaristomeren kansallispuiston luontokeskus Sinisimpukka ja yhteysaluslaiturit muodostavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.

Kasnäsista löydät myös Silver Fish, Kasnäs Kompass shop, Kasnäs Rent, saaristolaistorin sekä Taalintehtaan Kulta Oy:n tehtaanmyymän.

Kasnäsissa voitte järjestää mieleenpainuvia kokouksia, koulutustilaisuuksia, juhlia tai muuta vastaavaa. Upea kylpylähotelli sekä ravintolapalvelut antavat hyvät puiteet tapahtumallenne. Tapahtumista voimme räätälöidä teidän toiveiden mukaisia Rib-safareita. Bengtskär majakka retkellä, Farmors cafe retkellä, sukelluskokeilulla, pyöräretkellä tai vaan upealla saunailla viettäen mukavia hetkiä.

Tiedustelut ja varaukset


   

   
         
         
         


Helsinki

New Port Keilalahti

60 10,30’ P, 24 50,00’ I

New Port Keilalahti sijaitsee Suomen arvostetuimmalla paikalla, Espoon ja Helsingin rajalla, aivan Länsiväylän kupeessa. Venesatamaa ympäröivät tunnetut teknologiayritykset Microsoftin ja Fortumin johdolla.

Satama on suojainen, turvallinen ja Suomen ensimmäinen kansainväliset vaatimukset täyttävä kokonaisuus. Myös sijainti on paras mahdollinen. Helsingin ydinkeskusta on vain viiden kilometrin päässä ja Espoon Tapiolaan on kävelymatka. Upeat veneilyreitit avautuvat aivan kivenheiton päästä. Voi suunnata keulan kohti itää ja Kotkaa, kohti länttä ja Saaristomerta tai sitten kohti etelää ja Tallinnaa

OsoiteKeilasatama 5, Espoo

Keilalahti Events