Rib safarit

Rib safarit

RIB-veneemme (Rigid Inflatable Boat) ovat kyydinneet useita satoja ihmisiä vuodesta 2006 saaristomeren ja suomenlahden alueella vakaalla ammattitaidolla ja turvallisesti. Kovapohjaiset RIB-kumiveneet ovat alunperin suunniteltu lähinnä ammattikäyttöön suorittamaan erilaisia pelastus- ja etsintätehtäviä usein äärimmäisissä olosuhteissa.

RIB-veneet ovat suorituskyvyltään ihan omassa luokassaan ja erittäin turvallisia. Kokeneet kipparit takaavat ikimuistoisen elämyksen. Käytössämme olevat RIB-veneet ovat ylivertaisia suorituskyvyn ja nopeuden suhteen, pystymmekin viemään ihmisiä paikkoihin, joihin ”normaalilla” veneellä ei ole mahdollista päästä ja tarvittaessa voimme ajaa lähes 50:n solmun nopeudella.

Rib-safarit ja veneretket voit valita valmiiksi suunnitelluista paketeista tai räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivimman RIB-kokonaisuuden. Matkustajat varustamme asianmukaisilla suojavarusteilla ja pelastusliiveillä. Kipparimme ovat erittäin kokeneita ja pidämme turvallisuutta ensisijaisen tärkeänä.

Satojen hevosvoimien RIB-voimapaketit antavat mahdollisuuden siirtyä paikasta toiseen erittäin nopeasti ja/tai voimme ajaa rauhallisesti maisemista ja saaristosta nauttien. Toimintakausi RIB-veneillä kestää aina jäiden tuloon saakka ja aloitamme taas aikaisin keväällä heti avovesikauden käynnistyessä.

Rib safareissa vain mielikuvitus on rajana ja asiakas voi itse räätälöidä ohjelman.

Helsinki ja Saaristomeri

Operoimme Helsinki, Kasnäs, Hanko, Bengtskär, Korppoo akseleilla.

Veneretket räätälöimme tarpeittenne ja toivomustenne mukaan, olipa sitten kyseessä vauhtielämys tai rauhallisempi saaristokierros. Kokouspaketit teemme yhteistyössä Radisson Blu hotels ja Saaristokylpylä Kasnäsin kanssa. Riippumatta Rib matkan kohteesta  tai tarkoituksesta takaamme, että elämys on unohtumaton.

Ota yhteys myyntipalveluumme niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

 

RIB SAFARIT VARAUKSEN PERUUTUS (OSITTAINEN TAI KOKONAAN):
Yli 14 päivää ennen varauksen alkupäivää – veloitamme ennakkomaksun 10%
14 - 7 päivää ennen varauksen alkupäivää – veloitamme 30% peruutuskulun.
6 - 1 päivää ennen varauksen alkupäivää –veloitamme 50% peruutuskulun.
Tapahtumapäivänä peruutus –veloitamme 75% peruutuskulun.

Myynti ja yhteystiedot

 
 

   

Rib safarit

Rib safarit

Rib safarit